De Stijl Market is een inspirerende lifestyle-markt georganiseerd door De Stijlfactorij, Toffedag.nl Evenementen en Rendiz. Wat begon als een kleine markt met handgemaakte items in de Ringoven is uitgeroeid naar een jaarlijks evenement met meer dan 60 stands. De Stijl Market wordt daarom gehouden in de voormalige SIF hallen op het Industrieterrein in Panningen.

Er zijn elk jaar diverse stands te bezoeken met bijzondere en duurzame items, vaak van Hollandse bodem. De standhouders zijn kleine ambachtelijke bedrijven en ZZP’ers met unieke en/of handgemaakte producten: Van bijzondere sieraden en hebbedingetjes tot feel-good cadeautjes, van streekproducten tot creatieve design-ontwerpen en van brocante woonaccessoires tot retro meubels.

Verder zijn er activiteiten en workshops voor jong en oud. Een mix van unieke producten en mensen, lekker eten, gezelligheid, inspiratie voor in huis, leuke originele cadeautjes en live muziek. De SIF hallen zijn overdekt dus ook een prima dagje uit in geval van slecht weer en parkeren kan gratis voor de deur.

Volg onze Facebook-pagina voor meer informatie en het laatste nieuws.

Locatie Stijl Market:
SIF hallen
Industrieterrein 4
5981 NK Panningen

 

 

Nieuws