De Stijlfactorij is een project van sociale onderneming Rendiz. Wij maken producten van hout, metaal en textiel in eigen werkplaatsen en ateliers voor bedrijven en particulieren. De Stijlfactorij heeft enkele standaardproducten in het assortiment. Maar we vinden het een grotere uitdaging om producten te maken afgestemd op de smaak of wens van de klant.

In onze werkplaatsen en ateliers werken mensen die een steuntje in de rug nodig hebben waardoor zij weer kunnen participeren in de samenleving en zich verder kunnen ontwikkelen. Dat kan door middel van een werkervarings- of re-integratietraject of via dagbesteding. Door mee te denken, ontwikkelen en door te produceren kunnen zij werkervaring opdoen. Zij kunnen het gevoel van creatie ervaren en daarmee kunnen ze nieuwe passies en kwaliteiten van zichzelf ontdekken en deze omzetten in competenties. Er is ondersteuning van vakmensen zodat er een mooi product ontstaat.

 

Onze missie

Het maken en verkopen van pure producten, het verbouwen en inrichten van oude gebouwen en het ontwikkelen van interieurconcepten op een mens- en milieuvriendelijke wijze. De Stijlfactorij geeft iets ouds een nieuw leven, een mooie vorm van recycling. Alle producten worden met speciale aandacht gemaakt. Bewust van de functie die het had en nu weer krijgt en met respect voor het verleden en bewondering voor de toekomst.

Arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is onze sociale missie.
Sommige mensen zijn op zoek naar een bijzonder product, anderen maken een product bijzonder!

 

 

Nieuws