Om voor iedereen een passende plek te vinden voor dagbesteding of om werkervaring op te doen hebben we inmiddels diverse mogelijkheden ontwikkeld. Iemand kan kiezen voor horeca-werkzaamheden, groenvoorzieningswerk, houtbewerking, dierverzorging, schoonmaak, creatieve activiteiten met o.a. textiel en keramiek, administratie, bouwwerkzaamheden en zorgtaken. Deze werkzaamheden vinden plaats op diverse horeca locaties, in de werkplaats van de Stijlfactorij, op kantoor en in de buitenlucht.

Hieronder een overzicht van een aantal locaties.


Beej Mooren Naeve

Het maatschappelijk activeringscentrum (MAC) is ondergebracht in het pand “beej Mooren Naeve” in Horst. Hier is o.a. een naaiatelier en een kleine werkplaats van de Stijlfactorij gevestigd. Dit werk kan gedaan worden als dagbesteding, activeringstraject of re-integratie-opstap.
Beej Mooren Naeve heeft ook een "Open Inloop" waar iedereen kan binnenlopen om in contact te komen met dorps- en buurtbewoners. Samen koffie drinken, een spelletje spelen, samen koken of meedoen aan creatieve activiteiten. Zo ontmoet je leuke mensen in een ongedwongen sfeer. Even lekker de deur uit zonder dat je een heleboel hoeft te ondernemen.
Tevens is bij Beej Mooren Naeve een dienstencentrum gevestigd waar vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. Iedereen die hulp in of om het huis kan gebruiken wordt gekoppeld aan mensen die dit kunnen bieden. De diensten worden aangeboden door vrijwilligers en deelnemers van het maatschappelijk activeringscentrum.

Beej Mooren naeve
Jacob Merlostraat 11
5961 AA Horst
077-3980003
www.beejmooren-naeve.nl

 

De Fabriek Maasbree

locatie de  fabriek maasbree

De Fabriek Maasbree verzorgt zinvolle gezellige dagbesteding voor ouderen in de vorm van o.a. creatieve activiteiten, theater, spelactiviteiten, vers bereide maaltijden en een goed gesprek. Door diverse organisaties worden de handen ineengeslagen, om op een ontspannen manier een gezellige dag te maken, voor en met onze gasten, vanuit de gedachte van positieve gezondheid. In de zomer van 2019 begint de bouw van zorgwoningen voor 24-uurs zorg.

De Fabriek Maasbree
Venloseweg 25
5993 PH Maasbree
077-4650712
www.defabriekmaasbree.nl

 

Dagactivering adres- en thuislozen

In 2010 zijn we gestart met het bieden van dagactivering voor adres- en thuislozen in Venlo. In opdracht van Gemeente Venlo worden wekelijks activiteiten geboden aan de bewoners van het Domushuis, het Leger des Heils en Moveoo in Venlo. Driemaal per week wordt er gewerkt in en rondom het SIF gebouw in Panningen. Deelnemers kunnen ook hun creatieve kant ontwikkelen. Het doel is het opbouwen van ritme en structuur om van daaruit verder te werken aan de toekomst.

De SIF Panningen
Industrieterrein Panningen 4
5981 NK Panningen


Horeca

Hier kun je al onze horeca-locaties bekijken.


Wil je meer informatie? 
Stuur dan een e-mail naar info@rendiz.nl

Nieuws

De Stijlfactorij

De Stijlfactorij zorgt voor de inrichting van alle Rendiz-locaties en heeft als doel; het maken en verkopen van pure producten en diensten en het verbouwen en inrichten van oude gebouwen op een mens- en omgevingsvriendelijke wijze. De Stijlfactorij heeft eigen werkplaatsen en ateliers waar de producten gemaakt worden en bieden een creatieve omgeving voor dagbesteding en werkervaringstrajecten.

Ook verzorgt de Stijlfactorij interieurprojecten voor andere bedrijven en organisaties: van ontwerp tot uitvoering. Aan het eind van elk jaar is er topdrukte in de werkplaats: dan worden er kerstpakketten voor diverse klanten gemaakt. Na de feestdagen wordt er direct weer gestart met het bedenken van inspirerende pakketten voor het volgende jaar.

Rendiz en de Stijlfactorij organiseren samen De Stijl Market; een gezellige markt met een inspirerende mix van leuke, originele producten en cadeautjes van enthousiaste creatievelingen, originele (sociaal ondernemende) bedrijfjes en ambachtslieden. Maar je vindt er ook creatieve mini-workshops, food en inspiratie en live muziek.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.00 uur
Dinsdag 9.00 - 17.00 uur
Woensdag 9.00 - 17.00 uur
Donderdag 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 
Bezoek in onze werkplaats in Panningen is alleen mogelijk op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.

Facebook